Profil

Tak fordi du kigger forbi Gundsø Auto på nettet. Vi er det lokale Hella Service Partner autoværksted i Gundsømagle. Vi er et mindre og traditionelt værksted i ordets bedste betydning. Mindre fordi vi kun er to personer, Jan, der er automekaniker og Eva, der passer kontoret, og traditionelt fordi, der her på stedet, har været drevet autoværksted med fokus på service og godt håndværk siden 1956.

Værksted i Gundsømagle

Der har som sagt været drevet autoværksted her på stedet i mange år. Det er kun muligt, når man leverer det håndværk og den service, som kunderne forventer til en pris, der er både konkurrencedygtig og fair.

Tæt på Roskilde og København

Vi kender langt de fleste af vores kunder, for de kommer igen service efter service. Vi har, i sagens natur, flest lokale kunder. Vi har dog også en del udefra. Mange arbejder i Gundsømagle, men bor i Roskilde, Jyllinge eller København.  De kan med fordel stille bilen her om morgenen og hente den igen om eftermiddagen. Vi har også lokale kunder, der er flyttet væk, men som stadig kommer tilbage og får serviceret eller repareret deres bil. Man kan ikke få større kompliment, som værksted.

Autoværkstedet

Værkstedschefen hedder Jan. Er du fra lokalområdet, så kender du ham sandsynligvis. For han er født, opvokset og uddannet som automekaniker i Gundsømagle. Som et mindre værksted lever vi ikke kun af vores håndværk - godt håndværk er der mange, der leverer. Årsagen til at vores kunder kommer igen skyldes den personlige service, som vi yder. Nu bliver ordet service ofte skamreddet lidt og det er lidt som elastik i metermål. Det ved vi godt. Men i vores service finder du:

  • Solidt håndværk
  • Ordholdenhed
  • Kontakt før reparationer, der ikke er aftalt
  • Mulighed for afdrag ved større regninger – vi samarbejder med Resurse bank

Kontoret

På kontoret styrer Eva butikken. Regninger, løn, bestilling af reservedele, værktøj og alt andet til driften af et bilværksted.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål

Jan og Eva